HALLO, HELLO, HEJ

Jajemen, då har gymnasietiden dragit igång på riktigt. Jag har alltså börjat prata engelska och det är inte så jobbigt och pinsamt som jag trodde att det skulle vara, det är ju ändå ingen som är en stjärna på engelska liksom. Tyskaläraren pratade bara tyska så jag fattade inte riktigt vartenda ord men jag förstod ändå sammanhanget och så! Likaså med "civiks"(samhälle) och physics (fysik). Civiks läraren är superduperbra och där trivs jag bra!
 
Vi har blivit indelade i basgrupper, i min grupp är det Bella från min förra klass, Karoline som är en jättejättetrevlig tjej som jag, Bella och Emelie kommer väldigt bra överens med och en till trevlig tjej som heter Rita.
 
Skolan överlag känns jättebra, hittar faktiskt nu! Idag var det dock lite problem med att hitta plats på lunchen men vi fick dela upp oss lite så funkade det bra.
 
Idag har jag alltså gått i skolan, hade en kort dag så jag slutade tio i tre och hann alltså med 15.11 tåget hem så jag har varit hemma riktigt mycket idag! Åt en fetare kebabtallrik när jag kom hem, fick dåligt samvete och drog ut och tränade skiten ur mig själv och sitter nu här i soffan och är trött. Ska snart gå hem till mamma, vill bara lyssna på lite musk först (har ej spotify premium och inget internet hos mamma) så jag stannar ett tag till. Måste även försöka klura ut vad jag ska göra för att lyckas släpa runt på alla jävla böcker vi har fått (inget skåp än) utan att se ut som att jag ska flytta.. hehe
 
Halv sex ringer klockan imorgon, så godnatt!
 
Favorit i repris på mig och Julia, där var jag lycklig!
 
Kram /Jennie
RSS 2.0