För trött, för less, för kär

Som rubriken säger är jag för trött, för less och för kär idag. För att gå på skolan alltså.. Vill ligga kvar i sängen med min baby hela dagen och bara sova och gosa. Det hade varit livets liv alltså! Ringde till och med mamma imorse och frågade om jag fick vara hemma men hon tyckte att jag var hemma lite för ofta??? Min motivation inom skolan är väl inte direkt på topp just nu om vi säger så.. 

Men men, det var bara att pallra sig upp det, så nu sitter jag här och gäspar och är grinig på tåget. Underbart? Nej, inte ett dugg 

Igår var jag på tävling med Cosmo! Han hoppade väldigt fint med tyvärr rakt igenom ett hinder i LB:n, så ingen nolla i den klassen. I LC:n var han felfri dock! 




 
Idag ska Turbo gå dressyrlektion för Elin. Hoppas på att han är riktigt fin, de vore så kul! Men han har inte gått någon dressyrlektion på bra länge så jag har inte fått hjälp, så förväntningarna är inte alltför höga! I lördags gick han barbacka i solen i paddocken, helt underbart!! Igår när jag var på tävling fick han vila, så piggelin lär han nog vara. 

Nu ska jag grina klart på tåget och försöka göra det bästa av den här dagen. 
Hejdåå
RSS 2.0