Hejdå 2013

Well - årets sista dag är här. 

Mitt år har till största delen varit kaos om jag ska vara ärlig. I hästväg så har det här året sugit så hårt att jag inte ens kan beskriva det, förutom nu i slutet. Tess flyttade i början av maj, Missy såldes i början av maj. Sånt gör ont. Nu har min lilla Turbo kommit igång, och det är underbart!
Kaos i början av året med "kärlek" och sånt trams, men i augusti träffade jag den finaste människan jag vet och alla bekymmer om pojkar försvann. 
Jag har börjat ettan med högre betyg än vad jag har förväntat mig, jag har träffat massa nya roliga vänner - men dom flesta av mina tidigare vänner är jag närmare än någonsin, och det älskar jag.  Vissa har jag ofrivilligt glidit ifrån..
 
Ett helt år har gått och det har gått fort känns det som. Skiljas från klasskamrater man har gått med i nio år, börja med helt okända människor, det är nog det största som har hänt, att börja gymnasie är en big deal, och jag är säker på att jag har gjort rätt val!

Jag har blivit aningen mindre blyg och mer ansvarsfull, och det ska jag fortsätta att jobba vidare med.

Just nu ligger jag i en stuga i närheten av Vemdalen med Pontus vid min sida. Att få sluta det här året med han och börja 2k14 med han känns rätt så bra faktiskt!! 

2014 - let's do this!

RSS 2.0